Coulis de maduixots

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una llengua de plàstic
Un colador fi
Una batedora elèctrica
Un cassó gran
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En un cassó amb aigua i el sucre, posem a coure els maduixots, a foc baix.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quan és ben cuit, ho passem per la batedora elèctrica i tot seguit pel colador fi, amb l'ajut de la llengua de plàstic, i ho guardem en un atuell amb tapa a la nevera, per quan el necessitem fer servir.

40min

Notes

Aquest coulis ( o salsa de maduixes, serveix per acompanyaments, de la gelatina de moscatell amb maduixes, o pel pastis de formatge fresc que trobareu a les meves receptes, fins i tot per acompanyar gelats i pastissos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se