Truita d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una escorredora
Una paella gran

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, Un cop cuits, els escorrem i els picolem, amb l'ajud d'un ganivet.
En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada, i quan és cuita, afegim els espinacs, i ho barregem tot plegat.
En un bol, batem tres ous amb un polsim de sal, i hi afegim la barreja dels espinacs i la ceba.
Posem una paella al foc amb oli d'oliva, i quan és calent, fem una truita rodona, amb els ous i els espinacs.
Aquesta truita, és ideal per dues persones.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se