Pa de pessic de Canyella
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 g de Farina
- 250 g de Sucre
- 100 ml d'Oli
- 100 ml de Llet
- 3 Ous
- 20 g Llevat en pols
- 15-20 g de Canyella en pols
- Mantega
8 racions
Elaboració
1. Pre-escalfar el forn abans de començar a preparar els ingredients (posició: abaix, temp.: màxim).
2. Barrejar en un vol tots els ingredients (Aconsello avocar-hi els ous al final).
3. Afegir-hi la canyella en pols (20-25 g aprox.).
4. Engreixar el motllo amb la mantega i avocar-hi la barreja.
5. Ho fiquem al forn i baixem la temp. a 210ºC, coure durant 30 min aprox. (punxar amb un ganivet i quant surti net ja està fet.).
35min
Notes
Si el motlle és metal·lic, podeu folrar l'interior amb paper de plata i engreixar amb la mantega per sobre del paper, així aconseguirem que es desmotlli millor.
Etiquetes: Canyella Coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4539 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.