Galta de vedella guisada, amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim els magrets, salpebrats, i enfarinats. Un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, el llorer, i el tomàquet concasé.
Quan tot plegat és cuit, afegim un bon raig d'Oporto, i deixem reduir. Després, afegim una quantitat de brou, suficient per coure la carn. Quan tot plegat és cuit, ho passem per la batedora, ho passem pel colador xinès, i ho tornem a posar a la cassola.
Corregim de sal, hi afegim la carn, a foc baix, fins que és ben tendra. Afegim els bolets, ho deixem coure deu minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

A la galta de vedella filetejada, també se la coneix, com a : " magrets ".


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se