Pollastre rostit al forn

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Rentem i netegem bé el pollastre. Agafem una dent d'all el pelem i el refregem be
per l'interior del pollastre. En un bol petit posem un doll d'oli d'oliva i les herbes
aromátiques, barregem be i amb la má cobrim bé l'interior del pollastre.
Seguidament posem unes rodanxes de llimona i taronga a l'interior.
En una safata de forn col-loquem la ceba i la pastanaga, previamént pelades i tallades a
rodanxes, deixem caure les dents d'all, i sobre aixo col-loquem el pollastre.
Salpebrem, posem el vi blanc regant el pollastre i un rajoli d'oli d'oliva i deixem al forn
a 180º-190º durant uns 90 minuts (dependrá del pes del pollastre).
Es molt important anar donantli la volta perque es dauri per igual, i no deixar que s'asequi
massa cal anar regant-lo amb el seu propi suc, si veiem que s'asseca podem afegir-li una mica
d'aigua.
Quan ho tingem llest el podem acompanyar amb unes patates o una amanida

Notes

Per fer aquesta recepta el pollastre l'em de comprar sencer pero buit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se