Croquetes de formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Bulliu 3 o 4 patates més aviat grosses més o menys 35 o 40 minuts.
Quan estiguin cuites, les deixeu refredar i tot seguit les aixefeu amb una forquilla.
Tot seguit, les poseu en una paella o cassola gran i aneu-hi afegint els diferents formatges, no de cop, sinó d'un amb un, tenint cura d'anant-los integrant, cosa que s'aconsegueix si ho remeneu mentre els afegiu.
Quan tingueu la massa ben integrada, la poseu en una safata gran,la deixeu refredar i quan estigui més o menys freda, poseu-la a la nevera, fins l'endemà.
En aquest punt, ja es poden fer les croquetes com sempre... Doneu-les forma, les paseu per la farina blanca, seguidament per l'ou i després pel pa ratllat.
Quan tingueu l'oli calent, les fregiu fins que tinguin un bon coloret.

1h 30min

Notes

Amb una bona amanida variada, queden perfectes...

Les patates, s'han de bullir amb pell, perquè d'aquesta manera s'evita l'excés d'aigua i va millor quan les aixafes (sempre amb forquilla).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se