Cabrito con llanegas

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

CAZUELA,CUCHARA

Elaboració

EN UNA CAZUELA,SE SOFRIEN 3 O 4 RODAJAS DE PAN DURO ,5 AJOS PELADOS SE RESERVA EN UN MORTERO.
EN LA MISMA CAZUELA SE SOFRIE EL CABRITO SE APARTA Y SE RESERVA,EN EL MISMO SITIO SE SOFRIE LAS LLANEGAS.
EN UN MORTERO SE PICA ,EL PAN ,LOS AJOS,LAS ALMENDRAS, TODO MUY BIEN PICADO.
EN LA CAZUELA SE PONE TODO ,SE CUBRE DE AGUA SE LE AÑADE EL AZAFRAN SOLO PARA QUE DE COLOR Y SE DEJA QUE HAGA CHUP,CHUP

30min

Notes

NO PONGO MEDIDAS, PORQUE DEPENDE DE LOS COMENSALES,SEGUN LAS GANAS DE COMER DE CADA FAMILIA.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se