Borraines amb mel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Delta d'ebre
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Borraines tendres
- Farina
- Oli
- 1 ou
- Sal
- Mel
Elaboració
Agafar borraines del camp de les mes tendres de l'ull. Poseu-les 5 minuts
a remull i netegeu-les. Fer un arrebossat de farina, aigua, un ou i una
mica de sal (molt poca) fins que estigui una mica espessa. En una paella
tindrem l'oli molt calent. Passarem les borraines per l'arrebossat i les
fregirem. Un cop fregides les deixarem escórrer. Escalfar la mel al bany
maria i passar les borraines per la mel i ja les podem mengar
Notes
Es un postre tipic de aquestes festes
Etiquetes: Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2794 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.