Cors de carxofa farcits

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem les carxofes, les escapsem, i amb l'ajud de un ganivet, tornejem la part del cor. Seguidament, les posem en un cassó amb: aigua, sal, i un raig de suc de llimona, perqué no s'ennegreixin. Quan són cuites, les escorrem, i les reservem.
Agafem les carns i les verdures i les passem per la picadora elèctrica, i les posem a fregir en una cassola amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és mig fregit, corregim de sal i pebre, i hi afegim el tomàquet fregit.
Quan ja és mig cuit, afegim un raig de ví negre, i deixem que acabi de coure, i ho retirem del foc.
Seguidament, agafem les carxofes una a una, i les omplim amb el farcit que hem preparat.
Les posem en una safata per anar al forn, i les cobrim amb una mica de beixamel.
Tot seguit, les espolsem amb formatge ratllat, i un toc de mantega al damunt, i les posem en el forn a 180º, fins que estàn gratinades.
Seguidament, ja les podrem servir a taula, i ! bon profit ¡

1h

Notes

Aquesta recepta, la podem fer tot l'any, doncs si no hi han carxofes naturals, ho podem fer amb cors de carxofa congelats, que ja els venen nets, a punt per coure.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se