Risotto de bròquil i pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Ingredients
- 300 gr. d'arròs
- 250 gr. de bròquil.
- 100gr de pernil.
- 1 ceba gran
- 1/2 tassa de vi blanc.
- 2 cullerades d'oli d'oliva.
- 4 cullerades de formatge parmesà.
- 2 tasses de brou.
- Sal
Elaboració
Separem i netegem el bròquil. Pelem la ceba i la piquem molt petita.
En una cassola escalfem l'oli i fregim la ceba a foc suau fins que estigui transparent, incorporem el bròquil i el pernil i ho deixem 5 minuts.
Hi afegim l'arròs, després el vi, remenem i deixem que s'evapori.
Afegirem el brou mica en mica a mesura que es vagi quedant sec. De tant en tant remanarem perquè l'arròs deixi anar el mido i quedi més cremós.
Quan l'arròs estic gairebé a punt i afegirem la sal i el formatge i li fem l’última remenada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1733 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.