Pasta farcida de gambetes, porros i dàtils
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300gr. de gamba pelada
- 20 fulles de pasta wantón
- 500ml de brou
- 1 porro
- 1 carbassó
- Dàtils
Per la salsa:
- Fulles d’alfàbrega
- Oli, sal, pebre
- Pinyons
- All
4 racions
Elaboració
Tallar el porro, el carbassó i els dàtils.
Sofregir el porro a la paella amb un raig d’oli, hi afegim el carbassó, un cop fet posem la gambeta pelada i tallada i els dàtils, ho lliguem amb una mica de farina i ho salpebrem
Posem una cullerada d’aquesta mescla a cada una de les fulles de wanton, humitegem els voltants de la pasta amb aigua, tanquem la pasta i pressionem perquè quedi enganxat.
Posem el brou en una olla i quan arrenqui el bull tirem la pasta, ho deixem coure 5 minuts aproximadament i ja tindrem la pasta apunt.
Per fer la salsa triturem l’alfàbrega, els pinyons i l’all juntament amb l’oli.
Notes
La pasta wanton es pot substituir per pasta fresca (estil canelons lasanya, etc…)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2395 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.