Crema de carbasó, amb crostons fregits

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Agafem: les patates, els porros, i els carbasons, els tallem a trossos mitjans, i els fregim en una olla amb oli d'oliva.
Tot seguit, afegim aigua, i deixem bullir, fins que les verdures estiguin cuites.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el pa de motlle, tallat a quadrets, i quan són fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
Quan les verdures són cuites, passem la batedora elèctrica, i ho pasem a una cassola fonda, amb l'ajud del colador xinès.
Seguidament, corregim de sal, i hi afegim un polsim de nou moscada. Afegim un raig de nata líquida, ho remenem amb el batedor de varetes, ho deixem coure cinc minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en una sopera, i acompanyada dels crostons de pa fregits.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se