Truita amb patatas sense ou

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu les patates i no les renteu
Quan les tingueu pelades les ratlleu
Poseu una paella al foc amb l'oli corresponent i quan sigui calent hi tireu les patates afengint-hi una mica de sal i un polsim de pebre (sense passar-se)
Aneu-ho remenant tot per a que s'integri i alhora per a que es vagin coënt les patates
Passats uns 10 o 12 minuts han d'estar cuites i heu de deixar de remenar perquè quedi la forma de truita i no quedin les patates escampades. Un cop hagi agafat la forma arrodonida doneu-li la volta i la poseu altra vegada al foc. Ha de quedar ben rossa pels dos costats.
En fer-la, si tapeu la paella, la patata quedarà més ben cuita

25min

Notes

Acompanyada d'una bona amanida verda amb ous de guatlla, queda d'allò més bé...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se