Truita amb patatas sense ou
Ingredients
- 6 patates ni grans ni petites
- Oli, sal i pebre blanc o negre
Elaboració
Peleu les patates i no les renteu
Quan les tingueu pelades les ratlleu
Poseu una paella al foc amb l'oli corresponent i quan sigui calent hi tireu les patates afengint-hi una mica de sal i un polsim de pebre (sense passar-se)
Aneu-ho remenant tot per a que s'integri i alhora per a que es vagin coënt les patates
Passats uns 10 o 12 minuts han d'estar cuites i heu de deixar de remenar perquè quedi la forma de truita i no quedin les patates escampades. Un cop hagi agafat la forma arrodonida doneu-li la volta i la poseu altra vegada al foc. Ha de quedar ben rossa pels dos costats.
En fer-la, si tapeu la paella, la patata quedarà més ben cuita
Notes
Acompanyada d'una bona amanida verda amb ous de guatlla, queda d'allò més bé...
Comparteix aquesta recepta: