Conill amb llet
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un conill,pernil iberic,una ceba,tomaca,coñac,ametlles i avellanes torrades,dos dents d'all
- Farina,oli ,llet sal ,pebre i una mica de canyella.
Elaboració
En una cassola posarem oli i derretirem 150 grs de pernil ibèric,hi afegirem el conill tallat a trossets fins que sigui ben daurat,el retirarem de la cassola,en el mateix oli farem un sofregit de ceba i tomàquet,quan està ben amorosit es tira el conill i un gotet de conyac que es pot flambejar.En un morter haurem fet una picada amb les ametlles, les avellanes i els alls i una culleradeta de farina,ho fiquem també a la cassola ben remenat i finalment ho cobrirem amb la llet,posarem sal i pebre i un polsim de canyella.
Finalment es deixa coure a foc lent vigilant que no s'enganxi.
Comparteix aquesta recepta: