Conill amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

En una cassola posarem oli i derretirem 150 grs de pernil ibèric,hi afegirem el conill tallat a trossets fins que sigui ben daurat,el retirarem de la cassola,en el mateix oli farem un sofregit de ceba i tomàquet,quan està ben amorosit es tira el conill i un gotet de conyac que es pot flambejar.En un morter haurem fet una picada amb les ametlles, les avellanes i els alls i una culleradeta de farina,ho fiquem també a la cassola ben remenat i finalment ho cobrirem amb la llet,posarem sal i pebre i un polsim de canyella.
Finalment es deixa coure a foc lent vigilant que no s'enganxi.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se