Filet Wellington

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Corró per estirar la pasta de full

Elaboració

En un atuell, posem el filet, el salpebrem, hi afegim herbes de Provença, el reguem amb: ví blanc, i oli d'oliva, i el deixem macerar una hora.
En el moment de fer-lho, agafem la pasta de full, i l'estirem amb un mica de farina, perqué no s'enganxi. Punxem la pasta de full, i tot seguit, posem el filet a sobre.
Després, enrrotllem el filet amb el full, ho pintem amb l'ou bar¡tut, i ho enfornem a 180º, el temps que necesiti,( 45 minuts per quilo).
En el moment d'embolicar el filet, podem decorar-ho amb tires de pasta de full, abans de pintar-ho.
Un cop cuit el filet, el deixem refredar una estona, i tot seguit el podem tallat amb l'ajut de un ganivet filetejador.
A part, en una paella, saltem els bolets salpebrats, amb oli d'oliva, que serviran com a guarnició.
En el moment de servir, posem: tres rodanxes de filet de un dit de gruix, per comensal, els cobrim amb la salsa de bolets calenta, i en el peu del plat, un grapat de bolets saltats,
i ja tenim el filet Wellington a punt de menjar.

1h

Notes

Aquest filet, tant pot ser de vedella, com de porc, peró hem de tenir en compte que el temps de cocció de les carns en el forn, és de 45 minuts, per quilo de carn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se