Garrí al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata pel forn i res més.

Elaboració

Posar a macerar durant 24 hores, fregant tot el garrí amb els alls. Afegir-hi per sobre all trinxat, julivert, oli, sal, vi y una mica de pebre. Passades les 24 hores, espolsar bé i posar el garrí en una plata per el forn i en la plata fer-hi un llit de cansalada viada, posar el garrí a sobre i posar-ho al forn a 210 graus fins que es vegi cuit i torrat, (aprox, 1 hora)

1h 30min

Notes

És molt sencill de fer i de preparar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se