Xili amb carn

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Mèxic → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cullera de fusta
Uns estalvis

Elaboració

Primer de tot, agafem totes les verdures, i les passem per la picadora.
Tot seguit, agafem les verdures i la carn, i les posem a fregir amb oli d'oliva, en una cassola fonda. Quan ja porta una estona fregint-se, ho salpebrem, hi afegim un pessic de nou moscada, hi donem unes voltes, i deixem que segueixi fregint.
Quan ja és gairebé cuit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i un bon raig de vi negre.
Tot seguit, afegim el Tabasco que vulguem pel punt de picant que desitgem.
Seguidament, afegim les mongetes rogenques, ho remenem una mica, corregim de sal, i ho deixem coure tot plegat uns deu minuts més, abans de servir-ho a taula, amb la mateixa cassola.

1h

Notes

Aquest Xili amb carn, és una versió molt personal, que la feia pels turistes Anglesos, quan treballava a la Costa Daurada, i com que el feia picant, s'inflaven de veure cervesa.
La versió " Catalana", ja veureu que és molt gustosa i agradable de menjar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se