Pasta de full amb platàn i xocolata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Primer de tot, descongeleu la pasta de full i un cop descongelada, la talleu en forma de mitja lluna (fent la forma del plàtan) i talleu els plàtans a rodalles.
Seguidament escampeu la melmelada per damunt de la pasta i per sobre de la melmelada les rodalles de plàtan amb una mica de sucre. Ho enforneu una estona de 20 minuts a una temperatura de 225º.
Escalfeu la nata, enretireu-la del foc i hi afegiu la xocolata trossejada i la mantega o margarina també a trossets. Ho batiu tot fins a tenir una crema homogènia. Dipositeu les mitges llunes de pasta de full al damunt de la graella del forn de la cuina i les bañeu amb la xocolata desfeta.
Quan s'hagin refredat una mica, les poseu al frigorífic fins que la xocolata estigui presa del tot.

45min

Notes

Es pot fer el mateix utilitzant kiwis o altra fruita que no tingui massa suc...
Fet i remenat, el temps real és de 45 minuts de preparació i uns 30 minuts de cocció...
Si ho voleu servir com a postres, acompanyeules amb una mica de nata muntada...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se