Cookies amb xocolata negra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

1er: S'han de posar tots els ingredients en un recipient, menys les boletes de xocolata, i els barregem. Quan estigui tot barrejat i veiem el sucre que estigui més o menys desfet(si no remeneu fins a que estigui una mica desfet, quan feu les galetes notareu el crec crec del sucre ja que no té prou temps de desfer-se amb l’escalfor del forn) ja podrem afegir-hi la xocolata.
2n:En una safata de forn engreixeu amb mantega i aneu posant-hi boletes de massa, penseu que en el forn augmenta el tamany bastan, per això les hem de posar separades. No feu les boles massa grans perquè si no us sortiran cookies tamany familiar.
3er: Quan la safata ja estigui tota plena de gateles poseu-les al forn preescalfar a 180-190ºC duant uns 10-12 minuts. Vigileu de no passar-vos perquè us poden sortir molt fetes de fora i queden dures i la gràcia de les cookies és que siguin toves.
4rt:Un cop estiguin fetes deixeu que es refredin, millor posar-les sobre una safata, i després cap a una caixa per guardar-les.I ja podeu gaudir de les cookies amb xocolata.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se