Lluentes a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Les lluentes, són unes petxines de color marró brillant, una mica més grosses, que les cloïsses, i la carn, té una cua de color carbassa.
En una planxa ben calenta, posem les lluentes, i deixem que s'obrin.
Quan comencen a obrir-se, els hi traiem una clova, i les deixem que s'acabin de coure, cara amunt.Mentre es van coent, les reguem amb un rajolí de vi, i oli d'oliva.
Tot seguit, les espolsem amb pebre negre, i quan siguin cuites, ja les podrem treure a taula en una safata ben bonica.
Aquestes lluentes, mariden molt bé, amb una copa de cava ben fresqueta, !! bon profit !!

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se