Salsa a la mostassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1/2 got de vi ple de vinagre
  • Pebre blanc en pols
  • 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet
  • 1/2 got d'aigua ple d'oli
  • 1 pebrot vermell de llauna
  • Julivert
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En un bol s'aboca oli i vinagre junt amb mostassa, una mica de sal i un pessic de pebre, batent-ho bé durant 5 o 10 minuts fins que s'espessi, afegint a continuació la salsa de tomàquet i el pebrot net picat finament, igual que el julivert.
Es barreja tot bé i se serveis freda, sobretot amb peix o rostits.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: