Salsa a la mostassa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 culleradeta de mostassa
- 1/2 got de vi ple de vinagre
- Pebre blanc en pols
- 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet
- 1/2 got d'aigua ple d'oli
- 1 pebrot vermell de llauna
- Julivert
- Sal.
4 racions
Elaboració
En un bol s'aboca oli i vinagre junt amb mostassa, una mica de sal i un pessic de pebre, batent-ho bé durant 5 o 10 minuts fins que s'espessi, afegint a continuació la salsa de tomàquet i el pebrot net picat finament, igual que el julivert.
Es barreja tot bé i se serveis freda, sobretot amb peix o rostits.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2294 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.