Jabali amb xocolata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

El senglar s'ha de tallar en trossos petits i fregir en la mantega de porc i l'oli.
Quan la carn ha pres color, s'agrega vi negre, que no sigui massa fort, en quantitat suficient per cobrirle, així com l'anís, i es deixa que el conjunt cogui a foc lent. Transcorreguda una mitja hora s'incorpora al guisat una picada feta amb la cansalada blanca, l'all i el julivert.
A continuació es fregeix el pa a trossos molt petits i s'agrega al estofat juntament amb les ametlles picades.
Es deixen passar deu minuts mes i s'incorpora la xocolata triturada i els moixernons, que s'hauran passat prèviament per la paella.
L'últim pas de la formula és l'addició, una mica abans que la carn estigui tendra, d'un got de sang.
Si no es disposa d'ella, es pot utilitzar farina a l'hora de sofregir el senglar per garantir que la salsa surti prou espessa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se