Pastís de xocolata, infantil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

No indico el temps d´elaboració, perquè jo ho faig amb un parell de dies.

Elaboració

PA DE PESSIC
Barrejar i tamisar la farina i el cacau. Barrejar els ous i el sucre amb l´ajuda d´una batedora elèctrica batre fins obtenir el punt de relleu, triplica o quatriplica el seu volum.
Afegir a poc a poc la farina amb el cacau i despres la mantega fosa. Remenar amb delicadesa i el menys possible, perquè no baixin les clares muntades.
Abocar la pasta en un motlle rodó, untat amb mantega i enfarinat. Posar-ho al forn uns 30 minuts a 180º.
Desmotllar el pastís encara tebi. S´en tenen que fer dos.
Deixar-los refredar.
Un dels dos tallar-lo mes petit amb un motlle rodó.
COBERTURA DE XOCOLATA
Desfer la mantega sensa que bulli en un casso, retirar-la del foc i deixar reposar 10 minuts.
Amb una cullera retirar l´escuma que hi hagi a sobre. Recuperar l´oli de mantega, eviteu el suero lactic que queda al fons del casso.
Desfer la xocolata al bany maria TEBI amb la mantega clarificada.
Ya podem cobrir el pastís gran i el petit amb la xocolata, per separat.Un cop coberts posar-ho a dintra la nevera.
La xocolata que cau a sobre el marbre es pot aprofitar per un altre cop, guardan-la a la nevera.
CREMA DE XOCOLATA
Montar a punt de pomada la mantega i el sucre glas, afegir-hi la xocolata desfeta al bany maria tebi.
MONTATGE
Encolar el pastís petit a sobre el gran
Fer les decoracions de la crema de xocolata amb la maniga pastissera.
Enganxar les formes de fondant amb la cola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se