Macarrons a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i el pebrot verd ben picolat.
Quan està mig fregit, afegim : les gambetes, els musclos, i les delicies de mar tallades ben menudes. Seguidament, afegim un raig de tomàquet fregit, un raig de ví blanc, i un raig de conyac. A part, amb aigua, sal i un raig d'oli, bullim els macarrons, i quan són cuits al " dente ", els escorrem, i els afegim a la cassola. Els hi afegim tres cullerades de picada d'all i julivert, i els remenem ben remenats. Tot seguit, els corregim de sal i deixem que acabin de coure, uns deu minuts més, i ja els podrem treure a taula.
Aquests macarrons, no s'acostumen a servir amb formatge ratllat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se