Pinya farcida de gelat
Categoria:
Tipus de plat: Gelat
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 rovells d'ou
- 4 clares d'ou
- 150 gs de suc de pinya (de la mateixa pinya)
- 1 llimona
- 125 gs de sucre
- 300 gs de nata batuda
Elaboració
Retirar el casquet superior de la pinya i reservar-lo juntament amb
les fulles. Buidar la pinya i escorrer la polpa amb un colador
reservant-ne el seu suc. Barrejar els 150 gs del suc obtingut
juntament amb la polpa i triturar tot junt. Treballar els rovells de
l'ou juntament amb 3 clares i el sucre, afegir-hi les raspadures i el
suc de la llimona i apropar al foc sense deixar de remenar amb una
espatula fins que espesseixi. Una vegada retirat del foc, seguir baten
Deixar refredar i afegir la polpa de pinya triturada i la nata, batre
la clara de l'ou que ens queda i afegir a la preparació amb molt de
compte. Farcir la pinya amb aquesta preparació i introduir-la al congelado
durant unes hores, si sobra farciment es pot posar en uns bols individuals
Servir la pinya coberta amb el casquet reservat
Comparteix aquesta recepta: