Pinya farcida de gelat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Retirar el casquet superior de la pinya i reservar-lo juntament amb
les fulles. Buidar la pinya i escorrer la polpa amb un colador
reservant-ne el seu suc. Barrejar els 150 gs del suc obtingut
juntament amb la polpa i triturar tot junt. Treballar els rovells de
l'ou juntament amb 3 clares i el sucre, afegir-hi les raspadures i el
suc de la llimona i apropar al foc sense deixar de remenar amb una
espatula fins que espesseixi. Una vegada retirat del foc, seguir baten
Deixar refredar i afegir la polpa de pinya triturada i la nata, batre
la clara de l'ou que ens queda i afegir a la preparació amb molt de
compte. Farcir la pinya amb aquesta preparació i introduir-la al congelado
durant unes hores, si sobra farciment es pot posar en uns bols individuals
Servir la pinya coberta amb el casquet reservat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se