Verat macerat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Cobriu els verats, després de netejats, amb dues parts de sal i una de sucre i hi afegiu una quantitat generosa de pebre.
Deixeu-los reposar de uns 45 minuts a una hora segons la mida que tinguin.
Seguidament els espolseu, els assequeu, en treieu la pell i els pinteu amb la reducció que heu fet amb el vermut.
Aquesta reducció es fa ficant el vermut en un cassó i deixant que vagi bullint amb el foc baix durant el temps que trigui a fer-se com un almívar espesset per a poder pintar els verats.... Tingueu cura de no apujar el foc per a que no es cremi.

Notes

Acompanyats d'una bona amanida variada.....


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se