Jarret de poltre estofat, amb verduretes, i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa fonda, amb oli d'oliva, posem a fregir: el jarret de poltre salpebrat, i tot seguit, afegim: el llorer, dos alls, i la ceba picolada.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim: un raig de tomàquet fregit, el conyac, i el ví negre.
Quan ha reduït, afegim l'aigua que ens cobreixi la carn, i deixem coure a foc baix.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: la mongeta plana, tallada en trossos de uns dos centimetres, les pastanagues, i el pot de bolets, escorregut.
A part, fem una picada amb: ametlles torrades, pa fregit, julivert picolat, dos alls pelats, i una cullerada de xocolata en pols. Ho passem per la batedora, amb una mica del suc de la cocció, i tot seguit, ho afegim a la cassola.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se