Ânec estofat, amb Múrgoles, o Rabassoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrisa amb oli d'oliva, fregim l'ànec salpebrat, juntament amb : tres alls pelats, dues fulles de llorer, i una ceba picolada.
Quan l'ànec és mig daurat, afegim : una mica de sofregit de tomàquet, i un raig de ví ranci. Tot seguit, ho cobrim amb brou de pollastre, i deixem coure a foc lent.
A part, fem una picada amb: julivert picolat, dos alls pelats, pa fregit, ametlles torrades, i una cullerada de xocolata en pols. Un cop ho hem passat per la batedora, ho reservem.
Quan l'ànec és gairebe cuit, afegim les Múrgoles, i la picada, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit.
Tot seguit, corregim de sal, i ja ho podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola, i !! bon profit!!.

1h 30min

Notes

Les Múrgoles, o Rabassoles, són bolets de Primavera, peró els podem trobar tot l'any en format d'assecats. Tant sols els hem d'hidratar, amb aigua, abans de courels.
ës interesant coure les Múrgoles en una paella, abans d'incorporar-les en el guisat, perqué és un bolet una mica fort de textura, i així queda més saborós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se