Cigrons estofats, amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, el llorer, i els alls làminats. Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet, i un bon raig de vi ranci, i conyac.
Quan ha reduït, afegim els bolets, i hi donem uns tombs. Seguidament, afegim una mica dels suc dels cigrons, i deixem que coguin una estona.A part, fem una picada amb: un grapat d'ametlles torrades( pelades), pa fregit, dos alls pelats, julivert picolat, i un raig del suc dels cigrons. Ho passem per la batedora, i ho reservem.Quan els bolets són cuits, afegim els cigrons, i la picada, i ho deixem coure tot plegat a foc baix, uns deu minuts més, ho corregim de sal, i ja els podrem treure a taula, en la mateixa cassola, per gaudir d'un bon plat de temporada de bolets.

1h

Notes

Aquesta recepta, la podem fer amb cigrons naturals, o amb cigrons comprats cuits.
Si és temporada, la podem fer amb bolets naturals, peró també la podem fer tot l'any, amb barreja de bolets de pot.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se