Borratxos de garrofa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per al pa de pessic
- 125 grs de farina de força
- 30 grs de farina de garrofa
- 5 0 6 ous depent de la mida
- 150 grs de sucre
- Per l'almibar
- 150 grs de sucre
- 300 cc d'aigua
- 150 cc de conyac o rom
10 racions
Utensilis
Motlle rectangular.
Elaboració
PA DE PESSIC DE GARROFA:
Batre els ous amb el sucre fins al punt de relleu, barrejar-hi les farines tamisades amb compte.
Posar-ho en un motlle apte per a forn, aquest a 180º, uns 30 minuts.
Desenmotllar sobre una reixeta o uns draps de cotó perquè es refredi.
PER FER L'ALMIBAR:
En un cassó poseu-hi l'aigua amb el sucre i deixeu-ho bullir 3 o 4 minuts; traieu-ho del foc i afegiu-hi el licor.
Quan estigui fret banyar-hi els trossets de pa de pessic, submergint-los dins el xarop durant uns segons, col·loqueu-los sobre uns reixeta; desprès empolsimeu-los amb sucre i cremeu-los amb una pala de cremar o un bufador.
Notes
El pa de pessic es millor fer-lo el dia abans.
Etiquetes: Garrofa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2185 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.