Panetone

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

A la llet tèbia es posa el llevat i se li agreguen 250 gr. de farina.
S'uneix i es deixa reposar 20 o 25 minuts fins que fermenti.
Amb la resta de la farina es fa com un monticle amb un forat al centre dins del qual es col • locarà la mantega fosa, la sal, el sucre i els ous un a un i quan el llevat, que barregarem anteriorment, faci bombolles es barreja amb tot aquests ingredients i se li afegeix les frutillas, les panses i les ametlles.
Es greixa un motlle alt i es col • loca dins la massa.
Es tapa el motlle i es deixa per 2 hora perquè augmenti de volum.
Quan hagi pujat se li posa mantega per sobre i es coloca al forn que ha d'estar a 180 graus, per 45 minuts o fins que es vegi daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se