Conill amb samfaina, i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un a paella gran
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Agafem el conill, i el tallem a trossos més aviat menuts. Seguidament, el salpebrem, i el fregim en una paella, amb oli d'oliva, i el reservem.
A part, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, posem a fregir: els pebrots, la ceba, els carbassons, i l'albergínia, tot tallat en juliana fina.
Quan les verdures són gairebé cuites, afegim els alls laminats, i tres cullerots de sofregit de tomàquet i quan tot el conjunt és cuit, afegim un raig de vi negre, i corregim de sal.
Seguidament, afegim el conill, i les mongetes cuites, i deixem que cogui tot plegat, a foc baix, uns quinze minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: