Pinya amb crema catalana
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Pinya natural
- 100 grs. de sucre
- Crema catalana
Utensilis
Cassola per fer la crema catalana, cullera de fusta per remenar.
Elaboració
Tallarem la pinya a rodanxes d'un centímetre de gruix i li tallarem la pell.
Tot seguit anirem col.locant cada tall de pinya en un plat individual i per damunt la cobrirem amb una capa de la crema catalana, l'empolvem amb sucre i la reservem.
A part, tindrem a punt un ferro cremador ben calent i l'anirem passant per damunt de la crema i el sucre.
Quan vegem que queda ben torrada ja estarà a punt per servir.
Notes
Postres riques en sucres senzills, fibra i potassi.
La combinació amb la crema, fa aumentar les calories i els greixos, essent acomsellable servir-les darrera d'un àpat
més lleuger.
Comparteix aquesta recepta: