Pinya amb crema catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola per fer la crema catalana, cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Tallarem la pinya a rodanxes d'un centímetre de gruix i li tallarem la pell.
Tot seguit anirem col.locant cada tall de pinya en un plat individual i per damunt la cobrirem amb una capa de la crema catalana, l'empolvem amb sucre i la reservem.
A part, tindrem a punt un ferro cremador ben calent i l'anirem passant per damunt de la crema i el sucre.
Quan vegem que queda ben torrada ja estarà a punt per servir.

25min

Notes

Postres riques en sucres senzills, fibra i potassi.
La combinació amb la crema, fa aumentar les calories i els greixos, essent acomsellable servir-les darrera d'un àpat
més lleuger.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se