Llomillet de porc amb bacó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es netegen els llomillets, es fan petites incisions i es van ficant lamines d'alls, es salpebra.
S'embolica amb les tires de bacó i es lliga.
Es pelen les patates,es tallen a rodanxes fines i es fiquen al fons d'una safata de forn junt amb l'oli.
Es col·loquen els llomillets a damunt de les patates.
Es desfà la pastilla de caldo amb una mica d'aigua, es tira sobre del llomillet junt amb got petit de vi ranci.
Ficar.lo al forn mig a 180º durant uns tres quarts d'hora.
Es deixa refredar i es talla a rodanxes de dos centímetres.
Es torna a ficar al forn dos minuts i es serveix.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se