Escudella de pobre
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: hivern
Ingredients
- 2 Patates
- 1 seba
- 4 grans d'all
- 1 pastanaga
- 1 fulla d'apit
- 1 nap
- 1 xoribia petita
- 4 grapadets d'arròs
- 50 grams de sigrons cuits
- 50 grams fesols cuits
6 racions
Elaboració
Es pela la patata i es talla laminada a trossets petits, el mateix es fa amb els grans d'all, la pastanaga, el nap i la xoribia.
Es talla la seba a dauets petits i el apit també es talla ben petit.
Es renta tot a raig d'aixeta.
Posarem una olla amb aigua al foc, i quan bulli li tirarem tot. Remenarem ben remenat i quan torni a bullir, tirarem l'arròs, un bon xorret d'oli i sal al gust.
Deixarem coure fins que l'arròs estigui cuit i ho traurem del foc.
Procurarem servir-ho tot seguit amb la finalitat de que l'arròs no es passi i quedi massa espès.
12min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.