Escudella de pobre

Ingredients

  • 2 Patates
  • 1 seba
  • 4 grans d'all
  • 1 pastanaga
  • 1 fulla d'apit
  • 1 nap
  • 1 xoribia petita
  • 4 grapadets d'arròs
  • 50 grams de sigrons cuits
  • 50 grams fesols cuits

6 racions

Elaboració

Es pela la patata i es talla laminada a trossets petits, el mateix es fa amb els grans d'all, la pastanaga, el nap i la xoribia.
Es talla la seba a dauets petits i el apit també es talla ben petit.
Es renta tot a raig d'aixeta.
Posarem una olla amb aigua al foc, i quan bulli li tirarem tot. Remenarem ben remenat i quan torni a bullir, tirarem l'arròs, un bon xorret d'oli i sal al gust.
Deixarem coure fins que l'arròs estigui cuit i ho traurem del foc.
Procurarem servir-ho tot seguit amb la finalitat de que l'arròs no es passi i quedi massa espès.

12min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: