Croquetes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Croquetes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4de pollastre
- 1 braó de xai
- 2 patates
- 1 ou
- 2 llesques de pa sec
- Llet
- 3 alls
- Julivert
4 racions
Elaboració
Aquesta és una recepta per aprofitar la carn del d'olla quan fem caldo. Podem afegir-hi altres carns.
Les patates i les carns són les que hem tret del caldo. Quan ho hem tret i està tebi tallem les carns ben petites.Hi afegim l'all, el julivert, un ou i el pa sec que haurem remullat prèviament amb la llet.
Ho barregem bé assegurant-nos que l'ou queda ben repartit i la patata ben aixafada.
Ara ja només queda fer les croquetes, passar-les per farina torrada i fregir-les en oli abundant.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.