Galets farcits de carn, gratinats amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana
Una mànega pastissera.
Una aranya, per remenar els galets
Una safata refractària

Elaboració

Primer de tot, en una cassola amb aigua, un polsim de sal, i un toc de mantega, bullim els galets amb molt de compte que no es trenquin, amb l'ajud d'una aranya.
Un cop cuits, els refredem sota el raig de l'aixeta, i els reservem.
Tot seguit, posem una mica de beixamel en el fons de la safata refractària, i amb l'ajud de la manega pastissera, anem farcint els galets amb la bolonyesa, i els posem a la safata refractària.
Seguidament, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, els hi posem una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que són daurats, i ja els podrem servir a taula, amb plats individuals.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se