Canelons d'espinacs i bolets Carrereta amb salsa beixamel de Cep

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Poseu a hidratar amb aigua els bolets Carrereta duran dues hores. Quan tinguiun la textura de frescos, els escurriu. Guardeu aquesta aigua per a futurs plats (risottos, fideus, brous, etc).
Renteu els espinacs i els escurriu per tal que treguin l'aigua. Talleu-los a tires d'un centímetre més o menys de gruixudes. Poseu una paiella al foc amb un rajolí d'oli d'oliva i fregiu els espinacs. Quan hagin perdut tota la seva aigua contineu fregint-los i li afegiu els bolets Carrereta i deixeu que es vagin fregint amb els espinacs. Heu d'anar remanant per tal que no s'aferri. A continuació li afegiu el tomàquet de ramellet triturat i un polsim de sal i ho varregeu tot i deixeu que es vagi fent a foc lent fins que veieu que el els sofregit ja està al seu punt. No ha de quedar ni molt sec ni molt líquid. Apagueu el foc i li afegiu l'ametlla triturada i els ous bullits ratllats. Ho remaneu tot i rectifiqueu de sal.
Una vegada fred, farciu les plaques de canelons i els poseu en una plata per al forn untada amb mantega.
Prepareu la salsa beixamel afegint-hi la pols de cep abans de posar la llet.
Cobriu els canelons amb la salsa beixamel i li poseu el formatge de Menorca ratllat per sobre. Poseu la plata al forn pre-escalfat a uns 210 graus a la graella del mig i deixeu que es vagin fent durant uns deu minuts. Poseu la gratinadora i quan hagi agafat un color doraret, ja els podeu treure del forn.

Notes

Per acompanyar-los recomano un cava rosat Brut Nature ben fresc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se