Crema de patata
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates
- Llet
- Mantega
- Sal,pebre,nou moscada
- Xistorra
Elaboració
Pelar les patates i posarles a bullir amb aigua i sal just que cobreixint.
Escorrer una mica d'aigua però la reservem per si ens calguès.
Afegim dues cullerades de mantega i mig got de llet.
Triturem la crema i si ens queda massa espessa hi afegim uma mica d'aigua de la que hem reservat.
Hi tirem una mica de pebre i nou moscada.
En una paella fregim la xistorra tallada petita.
Servim la crema amb la xistorra al damunt.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.