Lacón amb grelos o sol

Categoria:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cal dessalar el lacón (Brazuelo salat del porc gallec) en una gran cassola durant dos dies, canviant-li l'aigua cinc o sis vegades.
Es tira l'aigua en què s'ha dessalat el lacón i es posa a coure aquest en una cassola de grans dimensions, plena d'aigua, durant dues hores, aproximadament.
Transcorregut aquest temps, es treu el lacón de la cassola i es tiren en aquesta els xoriços i les patates, pelades i senceres. Als 20 minuts s'incorporen els grelos i el lacón a la cassola, i es deixa coure uns 10 minuts més.
El lacón se serveix sencer en una font, i els xoriços, les patates i els grelos en una altra.
Jo, el prefereixo sol amb pebre vermell picant, com a la foto.

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se