Tapeta de pa amb tomàquet , " morcilla " i ou de guatlla fregit

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Fem les tres llesquetes de pa amb tomàquet ( 1 minut )
En una paella amb una mica d’oli , quan està bastant calent i posem les “ morcilles “ tomba i tomba ( 1 minut )
Podem fregir els ous de guatlla a la mateixa paella , quan están hi tirem una mica de sal. ( 1 minut )
Preparem la tapeta : de base el pà amb tomàquet , a sobra la “ morcilla “ i dalt de tot l’ou de guatlla fregit.

4min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se