Xampinyons farcits
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- xampinyons grossos (3 o 4 per persona)
- cous-cous
- pernil york o pavo
- alls, julivert, sal, oli i pebre
3 racions
Elaboració
Es netegen una mica els xampinyons traient-los-hi el peu i reservant-los. Es posen al forn amb una mica d'oli i sal a 150º; es fan ràpid (10 minuts aprox.)
En una paella es tallen ben petits els peus dels xampinyons juntament i se'ls fan treure l'aigua. Amb una mica d'oli si tira el pavo tallat ben menut, els alls i julivert també tallats petits i es deixa sogregir una mica.
El cous-cous prèviament ja fet (-3/4 de taça de cafè per cap- es bull aigua amb sal i a banda es prepara el cous-cous amb una mica de mantega, s'aboca l'aigua quan estigui bullint que cobreixi el cous-cous i cobrint-ho amb un drap s'esperen 5 minuts que es cogui) es tira a la paella amb tota la barreja feta. Es salpebre al gust.
Es farcegen els xampinyons amb amb la barreja i es decora al gust. A mi em va sobrar barreja i vaig presentar el plat fent com uns flamets.
Bon profit!
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1405 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.