Crema d'endivies, amb Parmesà i Fua,( micuit d'ànec)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis escudelletes de terrissa, individuals

Elaboració

Primer de tot, agafem les endivies, la ceba , i els porros, tot ben picolat, i ho fregim amb oli d'oliva, en una olla mitjana.
Mentrestant, tallem la baguet, en llesques al biaix, d'un dit de gruix, i les posem en el forn a 180º, fins que són torrades.
Un cop torrades, les espolsem amb formatge parmesà, hi afgeim mitja rodella de micuit, i ho posem en el microones, fins que tot plegat és una mica desfet, i les reservem.
Seguidament, afegim l'aigua, i deixem que cogui tot plegat. A continuació, passem la batedora elèctrica, i amb l'ajud de la mateixa ho passem pel colador xinès a un altre olla, on acabarem de fer la crema. Quan torna a bullir, corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i un raig de nata líquida, i la deixem coure uns cinc minuts més, abans de servirla a taula en les cassoletes de terrissa.
En el moment de servir-ho a taula, posem la crema a cada una de les escudelletes, i damunt, hi posem dues llesquetes de pa, amb formatge, i fuà, i !! bon profit !!.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se