Suquet d'anguiles amb patates

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Delta del Ebre
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fem les patates a rodanxes d’un centímetre amb aigua i sal ( 10 minuts ) i les reservem.
En una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi els alls laminats, el pebre vermell i el tomàquet, i sofregiu-ho durant un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi les anguiles tallades a trossos i les patates amb la sal, el pebre, el vi blanc i el llorer, i deixeu-ho coure uns 5 minuts, que faci xup xup.
Per fer la picada, poseu en un morter les ametlles, dos alls i el safrà, i tritureu-ho tot.
Tot seguit, afegiu a la cassola la picada i l'aigua, i deixeu-ho bullir durant 5 minuts.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se