Truita de ceba confitada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Talleu les cebes en juliana curta i poseu-les a coure en una paella amb un rajoli d´oli. Al principi se li pot donar un foc mig, però aviat l´haurem de baixar al mínim i deixar que la ceba vagi confitant tapada durant més d´una hora, o hora i mitja. De tant en tant remenarem. Quan s´hagi reduit i estigui ben tova i rossa, li tirarem mitja copeta del vi ranci, farem que s´evapori l´alcohol pujant l´intensitat del foc i acte seguit afegirem un fil de mel (només un fil!); remenarem, rectificarem de sal, i deixarem que cogui dos minuts més tot remenant.
Amb els 6 ous farem tres truites individuals posant com a farciment una tercera part de la ceba caramelitzada a cadascuna d´elles .

Notes

Compteu amb dues cebes de bon tamany per cap doncs al confitar-les reduiran molt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se