Rap amb gambes i musclos

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

4 racions

Elaboració

Fem els musclos al vapor i els reservem.
Posem oli dins una cassola i hi sofregim les gambes i les reservem.
Dins la mateixa cassola sofregim la ceba talladeta i quan ja comenci a tornar-se rossa, hi afegim el tomàquet tallat a daus, ho deixem coure a foc sua/baix i ho anem remenant fins aconseguir una mescla homogènia.
Quan el sofregit està llest, hi tirem el vi blanc i el deixem reduir
Fem la picada amb la batedora elèctrica amb les ametlles,l'all, el julivert i el pebre vermell
Si queda molt espès hi podem afegir miquetes d'aigua o de suc del sofregit o de vi
Salem els talls de rap i els posem dins la cassola del sofregit amb els musclos.
Ho tapem i ho deixem coure 5 minuts, passat aquest temps hi afegim la picada i ho deixem coure uns 3 minuts més, finalment hi posem les gambes i ho deixem coure 2 minuts més.
És important que el peix no és cogui massa. Es pot acompanyar amb musclos com en aquest cas.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se