Bunyols de bacallà amb pasta choux

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Poseu en un cassó l'aigua freda amb la mantega a trossets i una mica de sal. Ho poseu al foc fins que es desfaci la mantega. La mantega te que desfer-se abans de que l'aigua bulli.
Quan comenci el bull, i tireu la farina de COP. Ho remeneu amb l'espatula de fusta fins que en quedi una pasta unida i compacta.
Afegiu-hi fora del foc els ous d'un en un fins el tercer i, els treballeu fins que la pasta quedi altre vegada compacta. L'últim ou es bateu en un plat i l'afegiu a poc a poc si fes falta.
Afegiu-hi el bacallà amb l'all i el julivert picats. Ho barregeu bé i amb l'ajuda de dues culleretes aneu titant a la paella el bunyols. Quan estiguin daurats ja els podeu treu-re.

45min

Notes

Aquesta massa,si queda molt liquida ja no serveix, per aixó l'ultim ou mireu de posarlo poc a poc.
Si molleu les cullaretes amb l'oli calent de la paella, la pasta no se'ls hi enganxarà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se