Paella de marisc
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gambes
- 4 llagostins
- 1 sípia mitjana
- 16 musclos de roca
- 16 cloïsses
- 1 pebrot vermell petit
- 400g d'arròs
- 1,6l de fumet de peix
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 tomàquets.
4 racions
Elaboració
1- Daureu lleugerament els escamarlans, les gambes i els llagostins a la pella. Reserveu-ho. Talleu la sípia petita i daureu-la a la paella, retireu-la. En el mateix oli, daureu-hi els alls i seguidament la ceba picada. Deixeu-la coure 30 min a foc molt lent, que caramel·litzi.
2- Afegiu-hi els pebrots. Deixeu-ho coure 2 min.
3- Afegiu-hi el tomàquet ratllat, que es confiti. Quan enrossiu l'arròs. Porteu a ebullició el fumet i enrossiu l'arròs.
4- Repartiu-lo i no el torneu a tocar. Saleu-ho.
5- Entreu-ho al forn 10 min a 200ºC. Afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins, la closca, i torneu-ho a fornejar 3-4 min.
6- Retireu-ho del forn i deixeu-ho reposar.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1888 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.