Patates braves
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tapes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 quilo de patates
- 3 grans d'all
- 1/4 de litre d'oli d'oliva verge
- una punteta de pebre
- 100 grams de salsa de tomàquet
- 4 cullerades de conyac
- una branca de perill
- una culleradeta de pebre vermell picant
- sal
4 racions
Elaboració
1- Pelem les patates i les tallem a daus mitjans. Les posem a coure en aigua bullint amb sal durant 5 minuts perquè quedin encara molt crues.
2- A continuació, les escorrem. En una paella amb oli calent les daurem a foc mitja i les retirem a una font.
3- Traiem part d'oli de la paella i fregim en ella, l'all, el julivert i el pebre.
4- Afegim la salsa de tomàquet, el conyac i ho flamegem. Finalment afegim el pebre vermell i remenem. Aboquem el sofregit per sobre de les patates i servim.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1524 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.