Patates braves

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 quilo de patates
  • 3 grans d'all
  • 1/4 de litre d'oli d'oliva verge
  • una punteta de pebre
  • 100 grams de salsa de tomàquet
  • 4 cullerades de conyac
  • una branca de perill
  • una culleradeta de pebre vermell picant
  • sal

4 racions

Elaboració

1- Pelem les patates i les tallem a daus mitjans. Les posem a coure en aigua bullint amb sal durant 5 minuts perquè quedin encara molt crues.
2- A continuació, les escorrem. En una paella amb oli calent les daurem a foc mitja i les retirem a una font.
3- Traiem part d'oli de la paella i fregim en ella, l'all, el julivert i el pebre.
4- Afegim la salsa de tomàquet, el conyac i ho flamegem. Finalment afegim el pebre vermell i remenem. Aboquem el sofregit per sobre de les patates i servim.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1524 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Enric, si et pot interesar veure un altra salsa per braves, pots anar al meu blog, i veuras la meva salsa per patates braves, que és bastant original. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: