Pollastre amb salsa d'avellana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Un pollastre gros a quarts
  • Un fetge
  • Una ceba petita
  • 100 gr d'avellanes
  • Un ou dur
  • Un gra d'all
  • Pebre vermell, oli i sal

4 racions

Elaboració

Un cop net i eixut el pollastre, es fregeix amb una mica d'oli.
Quan hagi enrossit, s'hi afegeix la ceba i l'all trinxats i al cap de deu minuts s'afegeix pebre vermell.
Es sala i afegeix aigua. Es deixa coure fins que sigui tou i la salsa s'hagi reduït.
Amb la ma de morter es piquen les avellanes, el fetge fregit i el rovell d'ou dur. S'afegeix a la cassola.
Es deixa coure durant cinc minuts i es serveix ben calent.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: