Pollastre amb salsa d'avellana
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un pollastre gros a quarts
- Un fetge
- Una ceba petita
- 100 gr d'avellanes
- Un ou dur
- Un gra d'all
- Pebre vermell, oli i sal
4 racions
Elaboració
Un cop net i eixut el pollastre, es fregeix amb una mica d'oli.
Quan hagi enrossit, s'hi afegeix la ceba i l'all trinxats i al cap de deu minuts s'afegeix pebre vermell.
Es sala i afegeix aigua. Es deixa coure fins que sigui tou i la salsa s'hagi reduït.
Amb la ma de morter es piquen les avellanes, el fetge fregit i el rovell d'ou dur. S'afegeix a la cassola.
Es deixa coure durant cinc minuts i es serveix ben calent.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1581 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.